Nakyslá tekutina, která má využití jako konzervační činidlo, koření nebo lék.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kvasným octem se rozumí okyselující potravina, která je vyrobená výhradně biologickým procesem kysání lihu obohaceného živinami za pomoci octových bakterií. Ve vodném roztoku je kvasný ocet při velmi nízkých koncentracích svou vůní i chutí velmi podobný roztoku kyseliny citronové. Díky tomu jej lze s úspěchem použít v kuchyni do nápojů, nebo jako prostředek proti zápachům.
Slovensko.
Do zálivek, salátů, omáček nebo ke konzervaci všech druhů zeleniny.
1 díl octa na 1 - 4 díly vody.
Balení obsahuje 1000 ml.
Skladujte v uzavřeném obalu mimo dosah přímého slunečního záření na chladném a tmavém místě.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.