Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva a vánočního cukroví.
Řepný cukr mletý* 94 %, vanilka* 6 %. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Používá se k dochucení pokrmů např. do těsta, tak na posypání nebo na obalování již pečených výrobků. Může se použít i na slazení čaje, svařeného vína nebo punče.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 50 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.