Slano-kyselá šťáva, která je vhodnou náhradou za ocet, vyrobeno přírodní fermentací.
Umeocet je tradiční japonské ochucovadlo vyrobené z umeboshi švestiček. Švestičky se nakládají do slaného nálevu a v dřevěných sudech se zatíží.
Umeboshi, mořská sůl 20,5%, shizo Perilla.
Vhodné do salátů, k ochucení pokrmů, polévek, omáček.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávat do 10°C.
Balení obsahuje 700 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.