Bílý čaj se získávají z prvních lístků čajovníku čínského, ty ale nejsou zcela rozvinuté.
Bílý čaj roste převážně ve vysokých horách Fujian v jižní Číně a považuje se za jeden z nejznamenitějších a výjimečných čajových druhů na světě. Byl pojmenován podle stříbrno-bílého chmýří na čajových poupatech. Pouze dokonalé, neotevřené lístky se používají na výrobu této čajové speciality a mají lahodnou chuť.
Zalijte čerstvou, právě vroucí vodou a nechte luhovat 8 minut. Doporučujeme 1 čajový sáček na jeden šálek. Oslaďte dle své preference.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 20 sáčků po 1,25 g - hmotnost 25 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.