BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Sladká miso pasta vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv.
Používá se k dochucení polévek, krémových omáček, pomazánek, dresinků, zálivek, dezertů, na pečení.
Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.