Novinka
Tradiční japonské rýžové víno používané jako ochucovadlo v kuchyni neobsahuje žádná přidaná sladidla ani umělé aroma.
Díky dlouhé, devítiměsíční fermentaci, má plnou, přirozeně sladkou chuť s výraznými tóny umami.
Vhodný do omáček, zeleninových pokrmů, ale také do sladkých krémů a dezertů. K dochucení smažených nebo restovaných jídel. Stačí přidat k zelenině, rybě, nudlím, rýži apod. Pro přípravu omáček, marinád nebo glazur - vyzkoušejte kombinaci mirinu a sójové omáčky. Použitelný také ve sladké kuchyni pro glazování ovoce, přípravu sirupů, nebo jako náhrada cukru pro prohloubení chutí v pokrmech.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.