Lotusový kořen vhodný na vaření anebo k přípravě čaje.
Vyvařený lotus nevyhazujeme. K přípravě čaje ho použijeme dvakrát, a poté jej můžeme sníst nebo přikrájet do polévky. Příprava čaje: Kolečko sušeného lotusu nejprve na hodinu až dvě namočte do tří deci vody, přidejte špetičku soli a pak povařte asi 10 minut. Dětem ho klidně přislaďte obilným sladem nebo sirupem, dospělí si ho můžou dochutit kouskem čerstvého zázvoru.
Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 20 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.