Přírodní přípravek k zahušťování pokrmů a dezertů.
Kuzu je výborné zahušťovadlo, které nezmění chuť připravovaných jídel např. polévek a omáček. Může se také použít do různých pudingů, dezertů. Kuzu se při zahušťování smíchá s potřebným množstvím studené vody a vleje se do připravovaného pokrmu. Nevaří se. Můžeme z něj také připravit nápoj: dospělý 1 lžíci rozmícháme v hrnku studené vody, po rozmíchání dáme cca 1 lžíčku umepasty a přivedeme do varu a ochutíme cca 2 kapky sojové omáčky. Po dosáhnutí varu vypneme. Nápoj se pije teplý 1 až 2 denně.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 50 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.