BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované javorové mízy, bez dalších chemických vstupů.
Glykemický index (GI) javorového sirupu je 54 (v porovnání s třtinovým cukrem, jehož glykemický index je 58). Javorový sirup je tedy vhodný pro všechny, kteří si hlídají příjem cukrů ve stravě. Glykemický index (GI) je údaj, který vyjadřuje s jakou rychlostí po požití konkrétní potraviny vzrůstá hladina krevního cukru.
Alternativa k bílému cukru: do čaje, zmrzlinových a ovocných pohárů, dezertů, krémů, těst, na palačinky a lívance, do ovesné kaše, ale i do marinád. Upečte si s ním například chutné mrkvové sušenky nebo koláč z červené řepy podle našeho receptu. V létě jako osvěžení: v 200 ml hrnečku smícháme podle chuti javorový sirup, šťávu z citronu a zalijeme studenou vodou, můžeme přidat i led.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávat do 10°C.
Balení obsahuje 1 litr.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.