Známý také jako svatojánský chléb, je vhodnou alternativou kakaa nebo čokolády, je navíc přirozeně sladký a není potřeba ho uměle doslazovat.
Vhodný jako alternativa kakaa a čokolády. Výborný do sladkých dezertů, k ochucení ovesných kaší, na polevy apod. Vyzkoušejte ho třeba v koláči z červené řepy nebo v koláči z řepy s čokoládovým krémem z našich receptů.
Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.