Klasické italské risotto je krémové konzistence a jemné chuti, které je rychlé a jednoduché na přípravu.
Risotto Arborio je namícháno z kvalitní rýže, sušeného hřibu pravého, sušené zeleniny, bylinek a koření. Má velmi příjemnou chuť i vůni. Rýže Arborio je pěstovaná v Itálii a je specifická svou přípravou al dente - křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu.
Stačí použít olej, vodu, doba varu 15 až 20 minut. Místo vody použijte k přípravě vývar. Po částech jej přilévejte k rýži a nechávejte jej postupně odpařovat až dosáhnete krásně krémové konzistence. Na závěr vmíchejte lžíci másla. Podávejte posypané parmazánem.
Skladujte při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 3 porce - hmotnost 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.