Tofu paštika rostlinného původu se výborně hodí pro přípravu snídaní, svačinek a večeří.
Uvařte si skvělou dýňovou polévku tak trochu jinak. Recept s PÂTIFU hokkaido je rychlý a snadný.
Velmi jemně nakrájenou cibulku okořeníme, osolíme a osmahneme dozlatova. Přidáme PÂTIFU a vodu. Pečlivě rozmícháme a vše na pánvi zahřejeme. Dochutíme muškátovým oříškem, případně ještě osolíme a opepříme. Nalijeme do misky, ozdobíme smetanou i nasekanými bylinkami a podáváme.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.