Přepuštěné máslo je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky.
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1000 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.