Přepuštěné máslo je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytváření nestravitelné toxické látky.
Máslo Ghí je vhodné i pro ty, kteří mají problémy s intolerancí mléčné bílkoviny. Neobsahuje laktózu (laboratorní výsledek), kasein, je přirozeně bezlepkové.
Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1000 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.