Včelí pyl z květů bylin a stromů, který sbírají včely a přinášejí do úlu v půvabné krajině rozkvetlých kopců jihovýchodní Moravy.
Včelař pyl posbírá a opatrně usuší.
Doporučuje se rozpustit v medu a ten použít k dochucení jogurtů, kaší, cereálií, zmrzliny, dezertů či nápojů. Konzumujte 1 zarovnanou čajovou lžičku (cca 1 g) včelího pylu denně. Buďte obezřetní, trpíte-li silnou alergií na pyl.
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.