Alkoholový cukr plně nahrazuje klasický stolní cukr, můžeme ho tedy v domácnosti využívat neomezeně.
Jedná se o cukrový alkohol, který se přirozeně vyskytuje v mnoha druzích ovoce a ve vyšších koncentracích v potravinách. sójová omáčka, v sýrech, ve víně či v pivu. V potravinách má funkci zvýrazňovače aroma, zvlhčovadla, náhradního sladidla, stabilizátoru, zahušťovadla, sekvestrantu. Má formu bílých granulí nebo prášku, který je podobný běžnému cukru. Vyrábí se přirozenou fermentací glukózy za přítomnosti mikroorganismů, které se nazývají Trichosporonoides megachiliensis. Následně proběhne filtrace, krystalizace a sušení.
Výrobce látky doporučuje nepoužívat erytritol jako 100% náhradu cukru, ale používat jej v kombinaci s jinými sladidly. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.