Novinka
Přírodní, lisované za nízké teploty z nepražených kakaových bobů Criollo, vhodné na vaření, pečení i péči o pokožku.
Klasické využití kakaového másla je při výrobě čokolády, avšak můžeme ho používat také v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také vynikajícím přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má vynikající regenerační vlastnosti.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.