Kešu pasta se vyrábí z kešu ořechů, které jsou šetrně upraženy vzduchem za využití energie z obnovitelných zdrojů a namlety najemno.
Výsledná pasta přirozeně obsahuje kvalitní nenasycené oleje a vitamin E, obzvláště bohatá je pak na železo, hořčík. Protože nejsou použita žádná aditiva, jako například ztužené tuky nebo emulgátory, může docházet k oddělení kešu oleje. Tento jev není na závadu kvality a před použitím stačí pastu promíchat. Výrobek pochází z fair trade projektu HAND IN HAND. Fair trade - spravedlivý obchod garantuje farmářům z rozvojových zemí spravedlivou odměnu a zakazuje otrockou a dětskou práci.
Kešu pasta je vynikající na pečivo (lze kombinovat s medem, javorovým sirupem, rozinkami...), ke zjemnění zákusků, na pečení (do bábovek, dortů či sušenek), na kukuřičné lupínky a müsli, k ochucení omáček a zeleninových jídel a do pokrmů asijské kuchyně. Kešu „mléko“ získáme tak, že lžíci pasty rozmixujeme s 250 ml horké vody a trochou oleje a dosladíme dle chuti.
Může docházet k oddělení oleje, tento jev není na závadu kvality a před použitím stačí pastu promíchat. Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.