Ocet vyniká příjemnou chutí a vůní po jablcích. Hodí se k ochucování a konzervování pokrmů, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tento jablečný ocet se vyrábí zkvašením moštu čerstvě vylisovaného z demeter jablek. Není tedy vyroben z koncentrátu. Pro výrobu byla použita na slunci uzrálá jablka z vyhlášených sadařských oblastí v jižním Německu. Ocet není pasterovaný a je přirozeně zakalený. Hodí se nejen k ochucování a konzervování pokrmů, ale také do koupelí, ke kosmetickým účelům a jako základ zdravotního nápoje.
Nápoj z jablečného octa: Dvě lžičky octa a lžičku medu zalijeme v hrnku teplou vodou a popíjíme ráno nalačno a kdykoli během dne jako osvěžující nápoj.
Kvasný ovocný ocet nepasterovaný. Obsah přírodní kyseliny octové: 5 %.
| Energetická hodnota | 75 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Tuky | 0,1 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,4 g |
| z toho cukry | 0,01 g |
| Vláknina | 0,1 g |
| Bílkoviny | 0,1 g |
| Sůl | 0,005 g |
Německo
Ukládejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 750 ml.
Po otevření by měl být ocet uskladněn na suchém a tmavém místě, nejlépe v lednici. Ocet by měl při otevření vydržet nejméně rok.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.