Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a obalování masa, zeleniny a dalších potravin.
Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autorkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.
Hrách (70 %), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli.
| Energetická hodnota 1 434 kJ / 340 kcal | |
|---|---|
| Tuky: | 3,6 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,9 g |
| Sacharidy: | 57,3 g |
| z toho cukry: | 1,9 g |
| Vláknina: | 9,4 g |
| Bílkoviny: | 16,9 g |
| Sůl: | 2,5 g |
Skladujte na suchém místě.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.