Tamarindová pasta je čistý vysoce kvalitní koncentrát tamarindu indického. Jde o zdravou alternativu octa, či citronové šťávy.
Ideální pro přípravu indických a malajských pokrmů, hodí se k přípravě speciálních kořeněných omáček a také osvěžujících nápojů (vzhledem k obsahu kyselin působí lehce projímavě), na přípravu čatní a do rýžových a zeleninových pokrmů anebo kuřecího kari, k dušené zelenině, do dezertů, marmelád, rosolů, kyselých polévek, do pokrmů z mořských plodů (zvláště garnátů). Z tamarindu se připravuje i tradiční a velmi populární tamarindová omáčka, která se dochucuje různým kořením a chilli. Tamarindový koncentrát je pro přípravu omáčky ideální.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 210 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.