Křupavá zvenku a měkká uvnitř tradiční placka vhodná jako univerzální alternativa pečiva.
Tradiční indická placka Paratha se používá se jako příloha k omáčkám, masům nebo dipům. Lze ji podávat také samostatně s jogurtem či nakládanou zeleninou jako skvělou alternativu k pečivu.
Nejlepších výsledků dosáhnete použitím pánve, kdy vymažete lehce rozehřátou pánev máslem. Vyjměte paraty ze všech obalů a položte je na pánev. (Každou paratu ohřívejte zvlášť.) Ohřívejte je z obou stran, dokud nejsou horké. Podávejte horké. Můžete také připravit alternativně v mikrovlnné troubě, kdy vyjměte sáček z krabice a v horní části sáčku udělejte 2cm trhlinu. Vložte sáček do mikrovlnné trouby a zahřívejte na nejvyšším stupni po dobu 60 až 90 sekund. Podávejte horké.
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek, zejména na lepek, sezam nebo mléčné složky. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě, v chladu a suchu, po otevření spotřebujte do 3 dnů. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 5 kusů po 80 g - hmotnost 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.