Křupavá zvenku a měkká uvnitř tradiční placka vhodná jako univerzální alternativa pečiva.
Tradiční indická placka Paratha se používá se jako příloha k omáčkám, masům nebo dipům. Lze ji podávat také samostatně s jogurtem či nakládanou zeleninou jako skvělou alternativu k pečivu.
Nejlepších výsledků dosáhnete použitím pánve, kdy vymažete lehce rozehřátou pánev máslem. Vyjměte paraty ze všech obalů a položte je na pánev. (Každou paratu ohřívejte zvlášť.) Ohřívejte je z obou stran, dokud nejsou horké. Podávejte horké. Můžete také připravit alternativně v mikrovlnné troubě, kdy vyjměte sáček z krabice a v horní části sáčku udělejte 2cm trhlinu. Vložte sáček do mikrovlnné trouby a zahřívejte na nejvyšším stupni po dobu 60 až 90 sekund. Podávejte horké.
Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek, zejména na lepek, sezam nebo mléčné složky. Skladujte ve vzduchotěsné nádobě, v chladu a suchu, po otevření spotřebujte do 3 dnů. Ukládejte mimo dosah dětí. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 5 kusů po 80 g - hmotnost 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.