Mungo čočka loupaná jinak také mung dal má velice vysoký obsah bílkovin, díky kterému je považována za jeden z nejlepších rostlinných zdrojů proteinů.
Loupaná žlutá čočka je považována za nejlépe stravitelnou luštěninu. Díky vysokému obsahu bílkovin se jedná o potravinu velice vhodnou pro vegetariány i vegany. Zároveň je bohatá na vlákninu, což z ní dělá dobrého pomocníka při redukční dietě.
Nemusít jí namáčet několik hodin a myslet tak již den dopředu nato, co budete vařit. Je vhodná k okamžité přípravě. Obvyklá doba přípravy je 30 minut máčení a cca 30 minut pro vaření doměkka. Vaří se kratší dobu než většina ostatních dálů.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obale.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.