Bezlepkové těstoviny vyrobené z kombinace kukuřičné a rýžové mouky pro osoby s celiakií nebo intolerancí na lepek.
Díky speciálnímu složení jsou vhodné pro osoby dodržující bezlepkovou dietu.
Připravte podle návodu na obalu. Obecně se těstoviny vaří v osolené vodě 8 až 10 minut nebo dokud nejsou al dente.
Neužívejte v případě přecitlivělosti na kukuřičnou nebo rýžovou mouku. Spotřebujte do data uvedeného na obalu, nejdéle však do 12 měsíců od data výroby. Skladujte v suchu při teplotě 15 - 25°C a nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.