Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Tomáš Skřička, Pavel Kohout, Marieta Balíková – Dieta u pacientů se střevnímy vývody a po operaci střev
V edici Rady lékaře, průvodce dietou vychází další knížka, která je určena pro edukaci pacientů, tentokráté často tápajících, kteří po operaci střeva či vytvoření umělého vývodu hledají informace o dietě, dalším průběhu své léčby či dalších okolnostech, které by případně mohly jejich stav ovlivnit.V knížce jsou přehledně uvedeny choroby, které jsou indikací k provedení chirurgického výkonu či vytvoření umělého vývodu, péče o tento vývod, dietní i režimová opatření po resekci střeva či vytvoření umělého vývodu střeva. Autoři se snaží vysvětlit pacientům možná úskalí a způsoby řešení, knížka je doplněná slovníčkem pojmů a rejstříkem.Nedílnou součástí knížky jsou dietní doporučení a 100 receptů na pokrmy, které jsou vhodné při těchto onemocněních.
Vázaná brožura: 80 stran
ISBN:978-80-903820-6-0
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.