Rýžový sirup je oblíbený pro svojí neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít na pečení, ale i ve studené kuchyni.
Rýžový sirup je světlý, tekutější a má poměrně nízkou sladivost. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Obsahuje 23 % glukózy a 31 % maltózy.
Výživové údaje na 100 ml
Energetická hodnota 1 302 kJ / 311 kcal
Tuky: 0,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g
Sacharidy: 77,0 g
z toho cukry: 54,0 g
Bílkoviny: 0,5 g
Sůl: 0,01 g
Rýže* (80 %), pitná voda. Může obsahovat stopy lepku. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladujte při teplotě do 20 °C.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.