Snídaní z ovesných vloček nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši.
Ovesné vločky se vyrábějí z napařeného a rozlisovaného obilného zrna.
Vločky ovesné*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Alergeny: Lepek.
Kaše, krémové polévky, pečivo, muffiny, nádivka, smoothie, placičky, burgery, sekaná, lívance, pomazánky, sušenky, drobenka, nepečené cukroví a jiné.
Obsahuje lepek.
Vařte 2 minuty v mléce nebo v rostlinném nápoji nebo jen přelijte vroucí vodou a nechte 10 minut odstát. Cca 1 porce: 50 g vloček na 150 ml tekutiny.
Balení obsahuje 500 gramů.
Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.