Výrobek se vyrábí z japonských ume švestek nakládaných v mořské soli s listy Shiso.
Umeboshi patří k tradičním japonským produktům.
Štiplavá, slanokyselá chuť Umeboshi se skvěle hodí pro dochucení salátových dresinků a omáček. Lze konzumovat přímo, bez úpravy, nechte rozplynout v ústech nebo přidejte do jídla, vždy odstraňte pecku.
Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Balení obsahuje 150 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.