Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice jsou snadné a rychlé na přípravu.
Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže. Využijte toho a místo vody jej připravujte z vývaru nebo s pomocí šťávy z jídla.
Kuskus zalijte vroucí vodou v poměru 1 díl kuskusu na 2 díly vody. Nechte 15 minut odstát. Běžný kuskus se nemusí vařit, stačí zalít jej dvojnásobným množstvím vody a nechat pod pokličkou 10 minut dojít, mezitím párkrát vidličkou prokypřit.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.