Pastovaný květový med vysoké kvality má pastovitou až krémovou konzistenci s jemným perleťovým leskem. Je velmi vhodný pro natírání.
Pastovaný med vzniká úpravou medu za studena, řízenou krystalizací - speciálním, dlouhým mícháním. Zachovává si hodnotné biologicky cenné aktivní látky. Má pastovitou až krémovou konzistenci s jemným perleťovým leskem a je velmi vhodný pro natírání na pečivo, protože se dobře nabírá a nestéká.
Med květový pastovaný.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.