Pohankové vločky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou zdrojem minerálních látek, neobsahují lepek.
Pohanka k nám doputovala už ve 12. století z Asie. Největší oblibě se ale těší až nyní, z důvodu svých mnoha benefitů, mezi kterými je především fakt, že neobsahuje lepek. Pohankové vločky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou zdrojem minerálních látek. Skvěle se s nimi pracuje v mnoha receptech. Už jste vyzkoušeli například pohankové pomazánky nebo krémové polévky? Pokud ne, je na čase zařadit 100% BIO Allnature Pohankové vločky do kuchyně
Vařte 2 minuty v mléce či rostlinném nápoji, nebo přelijte vroucí vodou a nechte cca 3 minuty odstát.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a sóji.
Složení:
BIO pohankové vločky.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1 4446 kJ / 346 kcal |
| Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
1,7 g 0,7 g |
| Sacharidy z toho cukry |
71,0 g 0,3 g |
| Bílkoviny | 9,8 g |
| Sůl | 0,003 g |
Obsah:
250 g
Výrobce:
Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.