Pohankové vločky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou zdrojem minerálních látek, neobsahují lepek.
Pohanka k nám doputovala už ve 12. století z Asie. Největší oblibě se ale těší až nyní, z důvodu svých mnoha benefitů, mezi kterými je především fakt, že neobsahuje lepek. Pohankové vločky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou zdrojem minerálních látek. Skvěle se s nimi pracuje v mnoha receptech. Už jste vyzkoušeli například pohankové pomazánky nebo krémové polévky? Pokud ne, je na čase zařadit 100% BIO Allnature Pohankové vločky do kuchyně
Vařte 2 minuty v mléce či rostlinném nápoji, nebo přelijte vroucí vodou a nechte cca 3 minuty odstát.
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, skořápkových plodů a sóji.
Složení:
BIO pohankové vločky.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1 4446 kJ / 346 kcal |
| Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
1,7 g 0,7 g |
| Sacharidy z toho cukry |
71,0 g 0,3 g |
| Bílkoviny | 9,8 g |
| Sůl | 0,003 g |
Obsah:
250 g
Výrobce:
Allnature, s.r.o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.