Jáhlové vločky BIO jsou ideální volbou při přípravě kaší slaných i sladkých, zahušťování omáček a polévek nebo jako náhrada mouky při pečení pečiva.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Allnature jáhlové vločky BIO jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Jsou vyráběny loupáním prosa, přičemž zůstanou žluté kuličky o průměru cca 1 mm, které se vylisují do vloček.
Jáhly (loupané proso) vločky.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
|
Energetická hodnota |
1505 kJ/360 kcal |
|
Tuky |
4,0 g |
|
Sacharidy |
69,0 g |
|
Bílkoviny |
10 g |
|
Sůl |
0,01 g |
200 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.