Přepuštěné máslo je přirozeně bezlepkové a najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni.
Díky vysokému kouřovému bodu je vhodnou variantou tuku na smažení a pečení. Ghí je ceněno především proto, že má vyšší kouřový bod a při smažení se tak nevytvářejí nestravitelné toxické látky, jako u tuků s nižším kouřovým bodem.
Ghí může být oproti máslu skladováno nejméně šest měsíců bez chlazení. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 450 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.