Sladidlo nové generace s vysokým obsahem prospěšné vlákniny a nízkým glykemickým indexem.
Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1 g sirupu zhruba 4 g tuku. Doporučené dávkování 10-25 g denně.
Ukládat mimo dosah dětí. Uchovávejte v temnu a chladu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Případný sediment nebo kolísání barevného odstínu způsobené přírodním původem produktu není na závadu.
Balení obsahuje 1,2 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.