NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA 3 za cenu 2
Kypřící prášek do pečiva je bezlepková a bezfosfátová příměs,…
65 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Granulované aktivní instantní droždí, ve formě drobných válečků, nebo…
41 Kč
Alphonso mango je král manga, je to nejchutnější a nejvíce aromatická…
122 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
62 Kč
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou…
46 Kč 45 Kč -2 %
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva s obsahem vinného…
50 Kč
Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak…
7 Kč
Skořicový cukr je skvělým pomocníkem při pečení štrůdlů, ovocných…
21 Kč
Praktické šetrně sušené pekařské droždí v BIO kvalitě, vhodné do…
19 Kč
Superpotravina, která je lehce nasládlá a voní po oříšcích.
69 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Dehydrované droždí, které je rovnocennou alternativou čerstvého…
14 Kč
◉
Navíc sleva 15 %
Jemně mletá jedlá soda vhodná pro kypření některých těst.
28 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Tebi - neaktivní kvasnice jsou sušené vločky droždí s lahodnou…
55 Kč 48 Kč -13 %
Ručně sbírané mořské solné květy Fleur de Sel, které se působením…
105 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Kvalitní kvásek je základem pro dobrý výsledek kváskového pečení.
49 Kč
Pečete bezlepkové pochutiny? Pak BIO kypřící prášek do perníku Amylon…
17 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Přírodní konzervační prostředek, používá se jako dochucovací…
249 Kč
100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Má široké využití v kuchyni.…
199 Kč
Bourbon vanilka je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou…
159 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Badyán je plodem stálezeleného stromu badyáníku pravého a jeho původ…
88 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
BIO vanilkový lusk vhodný k pečení koláčů, cukroví nebo na vanilkovou…
96 Kč
Kategorii Přísady na pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Přísady na pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.