Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
34 Kč 30 Kč -12 %
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Alternativa pšeničné mouky k výrobě různých pekařských výrobků.
31 Kč
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
50 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
56 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
66 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč 66 Kč -4 %
Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
69 Kč 66 Kč -4 %
◉
NAVÍC SLEVA 12 %
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
Expirace
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
Špaldová krupice je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je…
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.