Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás pozítří
Špalda je jednou z nejstarších původních obilovin a má podobné složení jako klasická pšenice. Je však nutričně bohatší a obsahuje více prospěšných látek. Vzhledem k její značné odolnosti proti škůdcům, chorobám a nepřízni počasí je naprosto vhodnou a často využívanou plodinou v kontrolovaném ekologickém zemědělství.
Špaldová hladká mouka se skvěle hodí k přípravě chleba, koláčů, vánoček a vánočního pečiva, ale můžeme ji použít také k zahušťování polévek a omáček.
Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 1000 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.