Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí, může se použít místo pšeničné mouky do oblíbených jídel.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 14. 5.
Pšenice špaldová (Triticum spelta) je jednou z nejstarších kulturních plodin. Dvojitá pleva (vyžaduje dodatečné loupání po sklizni) jedinečně chrání zrno před kontaminací z prostředí, proto je velmi vhodné využití celých zrn ve výživě. Požitek z jídla zvýrazňuje jemně oříšková chuť špaldy.
Mouka je vynikající pro pečení a přímé použití v domácnosti namísto klasické bílé mouky. Je výborná na pečení chleba, koláčů, zákusků, a různých jiných dobrot.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.