◉
Navíc sleva 10 %
Jemná hořká čokoláda plněná voňavou náplní z černého rybízu a slazená…
Veganská čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu,…
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládová tyčinka s rýžovým mlékem, ochucená mandlemi v karamelu a…
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
Směs mléčné čokolády s různými náplněmi a s obsahem kakaové sušiny…
Čokoládové křupky bez přidaného cukru.
Směs mléčné čokolády s různými náplněmi a obsahem kakaové sušiny…
Mléčná čokoláda s obsahem kakaové sušiny nejméně 30%.
Čokoládová tyčinka bez přidaného cukru.
Hořká čokoláda s kakaovými zrny a stévií, bez přidaného cukru, vhodná…
nad 599 Kč DOPRAVA ZDARMA
Low carb kvalitní bílá čokoláda v podobě peciček.
Lízátko z jemné čokoládové kuvertury bez mléka, vhodné i pro vegany.
Lízátko z výběrové jemné mléčné čokolády v biokvalitě.
Formované bonbony s lískooříškovou náplní (55 %) z hořké čokolády (30…
Tyčinka z mléčné čokolády bez přidaného cukru a bez lepku.
Rychlá svačina na jarní výlety rovnou do kapsy, základ z datlí je…
Expirace
Tyčinka z mléčné čokolády s mandlemi bez přidaného cukru a slazené…
Expirace
Dražované mandle v mléčné čokoládě a skořici.
Mandle obalené v bílé čokoládě ochucené lyofilizovaným lesním ovocem,…
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.