Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Výhodná cena
Tenké chlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou, pufovaný výrobek.
34 Kč 31 Kč -9 %
Výhodná cena
Rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
13 Kč 12 Kč -8 %
Výhodná cena
Chlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou bez lepku.
18 Kč 16 Kč -11 %
Výhodná cena
Chlebíčky rýžové s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
18 Kč 16 Kč -11 %
Výhodná cena
Tenké chlebíčky rýžové s jogurtovou polevou, pufovaný výrobek.
29 Kč 26 Kč -10 %
Výhodná cena
Rýžové chlebíčky s mléčnou čokoládou bez lepku.
9 Kč 8 Kč -11 %
Výhodná cena
Minichlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou, pufovaný výrobek.
28 Kč 25 Kč -11 %
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.