Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Měkké plněné piškoty s příchutí pomeranče a máčené v čokoládě.
109 Kč
Bezlepkové plněné oplatky s jahodovou příchutí.
72 Kč
Bezlepkové plněné oplatky s čokoládovou příchutí.
79 Kč
Nízkobílkovinné dortové oplatky pro všestranné použití.
99 Kč
Dezertní bezlepkové sušenky pro zdravé mlsání bez výčitek.
79 Kč
Výprodej
Bezlepkové sušenky s příchutí skořice pro zdravé mlsání.
85 Kč 69 Kč -19 %
Výprodej
Nízkobílkovinné plněné oplatky s citronovým aroma.
70 Kč 55 Kč -21 %
Novinka
Piškoty ve tvaru jazýčků jsou bez cukru a jsou vhodné pro…
79 Kč
Cukrový mléčný fondán vhodný pro každou příležitost.
80 Kč
Bezlepkové piškoty ve tvaru "jazýčků" se výborně hodí pro výrobu…
75 Kč
Výprodej
Cukrový mléčný fondán s kakaem vhodný pro každou příležitost.
62 Kč 60 Kč -3 %
Cukrářské pečivo pro sladké pečení nebo zdravé mlsání.
Cukrářské pečivo pro sladké pečení nebo zdravé mlsání.
Čokoládové cookies vhodné pro osoby nesnášející lepek.
Sladké sušenky vhodné pro každou příležitost.
Bezlepkové sušenky s lahodnou máslovou příchutí pro zdravé mlsání.
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.