Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč
Mléčná čokoláda s celými mandlemi 25%.
49 Kč
Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Tmavá čokoláda s vyšším procentem kakaa, intenzivnější a s jedinečnou…
69 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
47 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
65 Kč
Sametově mléčná čokoláda s konopnými semínky.
44 Kč
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
59 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
59 Kč
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Veganská čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo a kakaovou hmotu,…
56 Kč 49 Kč -13 %
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
65 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Přírodní tuk nalezne využití v gastronomii i kosmetickém průmyslu.
125 Kč
Arašídy v křupavém čokoládovém kabátku bez přidaného cukru, slazené…
34 Kč
Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.