Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
62 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
122 Kč
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
72 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
155 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
82 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
69 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
59 Kč
Toto původem indické koření v bio kvalitě je výborné pro fanoušky…
Římský kmín je sice křížencem klasického kmínu, svou chutí se od něj…
Pikantní směs koření si zamilujete při přípravě dobrot z indické…
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.