Rajčatová pasta vyrobená z na slunci vyzrálých italských bio rajčat.
44 Kč
100 % BIO kakaové máslo ve formě kousků. Má široké využití v kuchyni.…
199 Kč
Sekaná rajčata jsou ideálním základem pro omáčky na těstoviny nebo…
39 Kč
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou…
45 Kč
Rajčatový kečup je pečlivě vyroben z na slunci vyzrálých italských…
85 Kč
Celá rajčata, jsou ideálním základem pro omáčky na těstoviny nebo…
34 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Kypřící prášek do pečiva je bezlepková a bezfosfátová příměs,…
65 Kč
Kokosové mléko má mnohostranné použití. Vyznačuje se vysokým obsahem…
62 Kč
Datlový sirup je tmavý, voňavý, poměrně hustý s charakteristickou…
59 Kč
Pepř černý celý má výraznou ostrou, až pálivou chuť. Používá se…
45 Kč
Sušený a najemno mletý česnek používá se jako koření, dochucení…
39 Kč
Pečete bezlepkové pochutiny? Pak BIO kypřící prášek do perníku Amylon…
17 Kč
Kmín mletý má velmi aromatickou chuť a skvěle se hodí k dochucování…
33 Kč
Bio kmín celý vypěstovaný na farmě Marcely a Martina Ležákových pod…
24 Kč
Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak…
7 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Panenský kokosový olej má jemnou chuť a vůni specifickou pro kokos,…
196 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Skořice se používá pro okořenění hlavně sladkých pokrmů, pečiva a…
55 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Skořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do…
165 Kč
Javorový sirup má charakteristickou chuť a vůni, která připomíná…
122 Kč
Bourbon vanilka je ceněna pro svou výraznou příjemnou vůni danou…
159 Kč
Včelí pyl v bio kvalitě je ideální do jogurtu, müsli, smoothies nebo…
139 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Olej lisovaný za studena z dužiny čerstvých plodů avokáda. Je určený…
95 Kč
Cejlonská skořice je sladký druh skořice, vyhledávaná pro svou velmi…
50 Kč 47 Kč -6 %
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.