Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Cizrnu si prostě zamilujete... a to hlavně díky její oříškové chuti,…
59 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Lehce stravitelná a přirozeně bezlepková potravina, vhodná do polévek…
115 Kč
Červená čočka zbavená slupky vhodná do salátů i sladkých jídel.
65 Kč
Pseudoobilovina s jemnou máslovou chutí je přirozeně bezlepková.
99 Kč
Jáhly v BIO kvalitě jsou výborné zejména k přípravě sladkých i…
60 Kč
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
47 Kč 43 Kč -9 %
Rýže kulatozrnná natural je výjimečná svým baculatým tvarem a…
71 Kč
Usušená pšenice s příjemnou obilnou vůní pro zpestření jídelníčku.
52 Kč 47 Kč -10 %
Varianty
Pohanka je přirozeně bezlepková a v kuchyni má široké využití. Má…
65 Kč
Sójóvé boby v BIO kvalitě nabízí našemu tělo velké množství…
59 Kč
Špalda patří mezi oblíbené obiloviny. Kuskus z této obiloviny je…
99 Kč
Novinka Výhodná cena
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
65 Kč 50 Kč -23 %
Rýže pestrobarevná je výtečnou směsí dlouhozrnné rýže natural,…
78 Kč
Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její…
62 Kč
Rýže Basmati je přirozeně bezlepková, lehce stravitelná a vhodná pro…
56 Kč 52 Kč -7 %
Sterilovaná cizrna ve slaném nálevu je vynikajícím řešení pro ty,…
46 Kč
Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Maličké fazole…
79 Kč
Pokud hledáte do kuchyně surovinu, jež má široké využití, je výživná,…
30 Kč
Doplněk stravy
Jáhly jsou dobře stravitelné, výživné, velmi chutné a přirozeně…
41 Kč
V kuchyni využijeme jasmínovou rýži natural BIO do salátů, polévek,…
59 Kč
Bulgur má lehce oříškovou chuť, kterou si oblíbíte. Zpestřete jím…
44 Kč 39 Kč -11 %
Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…
47 Kč
Tyto fazole, výborně se hodící jako základ mexické kuchyně, se skvěle…
69 Kč
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Bio rýže, oblininy a luštěniny se pěstují bez působení chemických látek a pocházejí z ekologického zemědělství. Do bio obilninových výrobků se nepřidávají umělé konzervanty, dochucovadla a ani "éčka". Patří sem špalda, jáhly, bulgur, ovesné vločky, quinoa, červená čočka, amarant a další oblíbené výrobky, které najdete u nás napříč značkami, a to včetně českých Country Life a Allnature.
Jáhly (kuličky z prosa setého) vlastně nejsou ničím novým, společně s kroupami totiž vždy patřily do staročeské kuchyně. Jedná se o bezlepkovou obilninu vhodnou pro celiaky a ty, kteří trpí alergií na lepek.
Existují různé druhy bulguru - nejčastěji je ale namáčeným, usušeným a nasekaným produktem pšenice. Bulgur je předvařený, a proto jeho příprava zabere jen chvilku. Pokud byste ve svém jídelníčku rádi nahradili rýži, bulgur je k tomu jako stvořený. Chutný je ale jak teplý, tak i studený.
Kuskus (jinak také Cous Cous) je krupičkou z ječmene, prosa nebo pšenice. Jeho příprava je opravdu jednoduchá, stačí ho jen zalít vroucí vodou, hladina vody by měla být zhruba 1 cm nad vrstvou kuskusu. Následně je důležité nechat kuskus pod pokličkou nabobtnat.
Pohanka se doporučuje jíst hlavně v chladném období, protože skvěle prohřívá organismus. Nejvíce ji ale ocení cévní systém - obsahuje totiž rutin, který se podílí na jeho pružnosti, navíc je výborným antioxidantem a skvěle podporuje funkci vitaminu C v našem těle.
Pokud k přípravě pokrmů zvolíte drobounké kuličky (velikostí podobné kuskusu) amarantu neboli laskavce, neubráníte se tomu, aby byl výsledek vždy mírně křupavý. Zároveň díky této superpotravině vstřebáte velké množství bílkovin, vlákniny, minerálních látek a vitaminů.
Kategorii Bio rýže, obilniny a luštěniny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.