Směs vhodná pro bezlepkovou dietu, při nesnášenlivosti vajíček a alergii na laktózu a sóju.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 14. 5.
Polsko
Ingredience: 500 g univerzální směsi bez lepku, 0,5 lžičky soli (5 g), 0,5 čajové lžičky cukru (7 g), 7 g kvasnicového prášku nebo 25g čerstvých droždí, 450 ml vody (cca 30 stupňů teplé), 3 polévkové lžíce oleje (20 g) + olej na mazání. Příprava:Vysypejte obsah sáčku do nádoby, přidejte sůl a promíchejte. Pak nalijte cukr, kvasnice, nalijte vodu a olej. Smíchejte všechny ingredience důkladně na homogenní hmotu (hnětačem). Těsto vložte do vymazané formy ( rozměr 30x12cm ), přikryjte látkou a nechte asi 45 minut kynout při pokojové teplotě (přibližně 20 ° C). Když těsto zdvojnásobí objem, potřete horní část chleba s olejem a vložte formu do předehřáté trouby. Pečte při 180 ° C asi 40-45 minut. Během pečení neotevírejte troubu. Když je chléb připraven, vyjměte ho z formy a nechte ji vychladnout. Doporučuje se pečení v troubě bez cirkulace vzduchu.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1000 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.