Žitná mouka se používá v pekařství, je snadno kombinovatelná s ostatními druhy mouk a dodává pečivu a chlebu specifickou chuť.
Skladem už jen 3 - 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 13. 5.
Žitná mouka celozrnná hladká je základem pro pečení tmavého pečiva (chleba, housky, bagety), má méně lepku, proto se přidává mouka pšeničná, aby těsto lépe kynulo.
Žitná celozrnná hladká mouka je vhodná na přípravu domácích chlebů a kvásku, na pečení slaných i sladkých pokrmů a sladkého pečiva. Oblíbené jsou žitné rohlíčky, žitné palačinky, medovník a další recepty. Žitnou mouku lze použít samotnou nebo v kombinaci se špaldovou či pšeničnou moukou.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.