Maranta je bílý prášek bez chuti, získaný z kořene rostliny Marantha arundinacea.
Skladem více než 5 kusů Zítra odešleme, u vás v pondělí 6. 5.
Škrobová mouka získaná z kořene marantové si před zahušťováním omáček, polévek či dezertů vyžaduje přibližně sedm minutové tepelné zpracování. Tento jemný prášek neobsahuje téměř žádný tuk a kromě toho, že výborně zahušťuje, omáčku či jiný pokrm nenaruší žádnou příchutí, protože je bez chuti. Její zahušťovací schopnosti jsou dvakrát silné jako zahušťovací schopnosti pšeničné mouky.
Zahušťuje i při nízké teplotě, a tím pádem je perfektní pro přípravu omáček a pudinků, které jsou citlivé na teplo
Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Množství v balení
Balení obsahuje 400 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.