Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z kořene tropické rostliny Maniok, je vhodná k přípravě polévek, omáček a k zahuštění.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 14. 5.
Tapioca škrob patří mezi bezlepkové potraviny, takže je vhodný i pro upravenou stravu celiaků. Nemá žádnou pachuť, je bezbarvá, velmi hladká, bez hrudek, lze použít k přípravě jídel. Velkou její výhodou je, že nedochází ke srážení vařených jídel při rychlém zchlazení. Jídla připravená z této mouky jsou křupavá, kůrkovitá, proto se doporučuje především pro přípravu chleba, a také sladkého pečiva.
Mouka je vhodná pro přípravu polévek, omáček, zahuštění, k pečení.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.