Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky mrazem sušených jahod.
Skladem už jen 3 - 5 kusů Dnes odešleme, u vás v pondělí 13. 5.
V NATU na obalování plodů používáme výhradně BIO čokoládu vyrobenou z kakaových bobů pocházejících z Ekvádoru. Zde v oblasti Santo Domingo De Los Tsachilas se rozprostírá rodinná farma Cedeño Aguilar. Naše single origin čokoláda se vyznačuje plnou chutí s ovocnými tóny a ve složení najdete pouze tři složky - kakaové máslo, třtinový cukr a mléko, nic víc. Pravá čokoláda se obejde i bez lecitinu, který do ní někteří výrobci přidávají pro lepší konzistenci. A nenajdete zde ani leštící látky, přidané aroma a další zbytečnosti.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu
Balení obsahuje 80 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.