Směs vhodná pro bezlepkovou a nízkobílkovinnou dietu, při alergii na laktózu a vajíčka.
Skladem více než 5 kusů Pozítří odešleme, u vás v úterý 14. 5.
Vynikající koncentrát pro pečení chleba, rohlíků, buchet a sladkého pečiva.
Polsko
Ingredience: 500 g Extra univerzální nízkobílkovinná směs 0,5 lžičky soli (5 g), 0,5 čajové lžičky cukru (8 g), 7 g kvasnic v prášku, 450 ml teplé vody, 3 polévkové lžíce oleje (20 g). Příprava:Nasypte obsah sáčku do nádoby, přidejte sůl a promíchejte. Pak přidejte cukr, kvasnice, nalijte vodu (teplota kolem 26 ° C) a olej. Všechny složky důkladně promíchejte do homogenní hmoty. Těsto vložte do formy, pokryjte látkou a nechte asi 30 minut při pokojové teplotě (přibližně 20 ° C). Když těsto zdvojnásobí objem, potřete horní část chleba olejem a vložte formu do předehřáté trouby. Pečte při 180 ° C asi 40 - 45 minut. Během pečení neotevírejte troubu. Když je chléb připraven, vyjměte ho z formy a nechte vychladnout. Navrhovaná velikost formy 27 cm x 12 cm. Doporučuje se pečení v troubě bez cirkulace vzduchu.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1000 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.